Self storage roldeuren

Self storage roldeuren zijn speciaal ontwikkeld voor opslagruimtes en voorzien van een speciaal self storage slot.

De markt voor opslagboxen neemt nog steeds toe. Het is daarom belangrijk dat u zich onderscheid met goede self storage roldeuren. Er zijn nogal wat verschillen tussen de opslag deuren in de markt. Onze deuren vinden hun oorsprong als garagedeur. Geproduceerd om tegen regen en wind te kunnen zijn ze uitermate geschikt als selfstorage roldeur. Veel van onze klanten bouwen hun caravanstalling, oude (boeren) schuur of loods om tot opslagunits. Men monteert vaak zelf en de aantallen zijn relatief klein. (12 tot 40 stuks).
Door die kleinschaligheid zijn wij goed in staat samen met de klant tot de juiste oplossing te komen.
Onze stabiele deuren zijn snel leverbaar en in diverse kleuren te verkrijgen. In overleg is het mogelijk af te wijken van onze standaard kleuren.

Deze zeer degelijke roldeuren worden gemaakt onder licentie van het Australische B&D. Uitvinder van de originele roldeur sinds 1958 en daarna doorontwikkeld zonder op de kwaliteit in te leveren door onze Europese leverancier.

Afmetingen en kleuren

De standaard Roll-A-Door® roldeuren zijn leverbaar vanaf een breedte van 1200 mm. De maximale breedte is 3000 mm. De maximale hoogte van de Roll-A-Door® roldeuren is 2438mm. De roldeuren worden zonder meerprijs op de maat gemaakt die u wenst.
De deuren zijn leverbaar in 12 verschillende kleuren en 2 houtmotief structuren.
Het mogelijk om bij grote aantallen in overleg met de fabrikant in een afwijkende kleur te leveren.

Bent u op zoek naar grotere afmetingen? Dan hebben wij daarvoor de RollOver® roldeur. Deze is leverbaar tot een breedte van 3657mm en een hoogte van 3046mm. Deze heeft grotere geleiders waardoor het deurblad niet uit de geleider is te duwen.

Kleurenkaart roldeuren (RAL 5003 is ook leverbaar)

kleurenkaart roldeuren

Afsluiten van de roldeuren

Het afsluiten van de deuren kan door middel van standaard garagedeur sloten of speciale eenvoudige selfstorage sloten. Groot voordeel van deze laatste sloten is het bijplaatsen van een eigen hangslot bij problemen met de klant. De hangsloten zijn niet bij de levering inbegrepen.

Klik op de foto’s voor een grotere afbeelding

Selfstorage slot met hangslot

Met hangslot veilige afsluiting

Standaard garagedeurslot

Standaard slot met schuifstangen binnen

Self storage projecten

Steeds meer mensen bouwen onrendabele ruimtes om tot self storage opslagboxen. De ruimtes krijgen met een goede kwaliteit roldeur de juiste professionele uitstraling. Hieronder ziet u voorbeelden van ruimtes die worden omgebouwd tot opslagboxen. Klik op de foto’s voor grotere afbeelding.

Units in voormalig kantoorpand
Gereed voor montage
Self storage roldeuren
opslagbox in aanbouw
Vooraanzicht selfstoragebox
geleverde roldeuren
sparing gereed voor montage
het eind resultaat
Ombouwen schuur tot opslag
de stelling gouda voor opslagunits
binnenaanzicht roldeur
gangpad met opslagboxen

De productie

De roldeuren worden oorspronkelijk al sinds 1958 gemaakt door het Australische bedrijf B&D.
Deze deuren worden nu onder licentie door enkele partijen over de gehele wereld gemaakt en wij doen zaken met 1 van die bedrijven.
Een groot deel van het fabricageproces verloopt nog handmatig. Desondanks is de prijs van de roldeuren nog laag te houden, wat een investering in self storage opslagboxen aantrekkelijk maakt.

rol met staal
voorgevormd staal
Persen van de staalplaat op de machine
montage geleidingsband